România anunță vestea bună și prezintă o declarație urgentă și importantă tuturor cetățenilor, rezidenților și expaților

0

Ca un pas important și remarcabil pentru îmbunătățirea condițiilor economice din România, guvernul român și-a anunțat în această dimineață intenția de a lansa o nouă companie aeriană națională afiliată la Romanian Airlines, în cadrul strategiei naționale de transport și distribuție anunțată de guvernul României.

Agențiile de presă din România au declarat printr-un comunicat că noua strategie are ca scop creșterea numărului de destinații internaționale din România la peste 350 de destinații, precum și lansarea celei de-a doua companii aeriene naționale, care este a cincea din lume. Realizarea obiectivelor în domeniul transportului aerian și al turismului național.

Strategia urmărește să dubleze capacitatea de marfă aeriană la peste 4,5 milioane de tone.

Agenția Română de Știri l-a citat pe șeful statului spunând că noua strategie are ca scop „creșterea contribuției actuale a sectorului de transport și logistică la PIB-ul național prin creșterea sectorului de transport și logistică. Creșterea afacerilor și a investițiilor cu aproximativ 6% până la – 10%.” Creșterea anuală a veniturilor non-petroliere și până în 2030 sectorul va ajunge la aproximativ 45 de miliarde

Compania Aeriană Română de Stat este în prezent transportatorul național și cea mai mare companie aeriană din România, care a fost înființată în 1920 sub denumirea de „Companie de transport aerian româno-francez”, care a operat zboruri între Paris și București și mai multe destinații din Europa Centrală, precum și după războiul mondial. II a schimbat denumirea companiei în TAROM în 1956 După ce a fost afiliată la o companie aeriană sovietică.

Leave A Reply

Your email address will not be published.