Sverige tillkännager goda nyheter och presenterar ett brådskande och viktigt uttalande till alla medborgare, invånare och utlandsstationerade

0

Som ett viktigt och anmärkningsvärt steg för att förbättra de ekonomiska förhållandena i Sverige tillkännagav den svenska regeringen i morse sin avsikt att lansera ett nytt nationellt flygbolag knutet till Swedish Airlines, inom den nationella transport- och distributionsstrategi som den svenska regeringen har aviserat.

Svenska nyhetsbyråer säger i ett uttalande att den nya strategin syftar till att öka antalet internationella destinationer i Sverige till fler än 350 destinationer, samt lansera det andra nationella flygbolaget, som är det femte i världen. Att uppnå mål inom området flygtransport och nationell turism.

Strategin syftar till att fördubbla flygfraktkapaciteten till mer än 4,5 miljoner ton.

Nyhetsbyrån citerade statschefen som sa att den nya strategin syftar till att “öka transport- och logistiksektorns nuvarande bidrag till den nationella BNP genom att öka transport- och logistiksektorn. Affärs- och investeringstillväxt med cirka 6% till – 10 %.” Den årliga tillväxten av icke-oljeintäkter och år 2030 kommer sektorn att nå cirka 45 miljarder

Scandinavian Airlines är för närvarande Sveriges nationella och största flygbolag, grundat 1943 under namnet “Swedish Airlines”, som trafikerade flygningar mellan Paris och Sverige och flera destinationer i Centraleuropa, samt efter andra världskriget. Det bytte namn till TAROM 1956 efter att det var anslutet till ett sovjetiskt flygbolag.

Leave A Reply

Your email address will not be published.