Danmark annoncerer gode nyheder og udsender en presserende og vigtig erklæring til alle borgere, beboere og expats

0

Som et vigtigt og bemærkelsesværdigt skridt i retning af at forbedre de økonomiske forhold i Danmark meddelte Danmark her til morgen sin hensigt om at lancere et nyt flyselskab ejet af Danish Airlines som en del af den nationale transport- og distributionsstrategi, som den danske regering har lanceret.

I en meddelelse oplyser Nyhedsbureauet, at den nye strategi har til formål at øge antallet af internationale destinationer i Holland via Danish Airlines til mere end 350 destinationer, foruden at lancere det andet og femte nationale flyselskab globalt. Opnåelse af mål inden for lufttransport og national turisme.

Strategien sigter mod at fordoble luftfragtkapaciteten til mere end 4,5 millioner tons, og den nye strategi sigter mod at “øge transport- og logistiksektorens nuværende bidrag til det nationale BNP, øge transport- og logistiksektoren. Erhvervs- og investeringsvækst pr. omkring 6 % til -10 %”, ifølge Nyhedsstyrelsen.

Ifølge Danmark vil den årlige vækst i ikke-olieindtægter, og i 2030 vil sektoren nå op på omkring 45 mia.

Danish Airlines er et af de førende flyselskaber inden for lufttransport til passagerer, post, fragt og kæledyr i lokal målestok siden 1989, og selskabet har en moderne og avanceret flåde på 14 fly af ATR, MD82,83 og Airbus A320 fly transporterer ca. Den ene million passagerer årligt mellem grænsebyerne Danmark og Norge og driver sin hovedlufthavn fra Billund Lufthavn med flere andre sekundære lufthavne.

Leave A Reply

Your email address will not be published.