Guvernul României anunță o veste minunată și bună și o declarație urgentă și importantă tuturor cetățenilor, rezidenților și expatriaților

0

Ca un pas urgent, remarcabil si important in vederea imbunatatirii conditiilor economice din Romania, Guvernul Romaniei si-a anuntat dimineata devreme intentia de a lansa o noua companie aeriana nationala a Romanian Airlines, in cadrul strategiei nationale de transport si distributie anuntata de Guvernul Romaniei. in zilele curente.

Agențiile de presă din România au declarat într-un comunicat că noua strategie vizează creșterea numărului de destinații internaționale din România la peste 350 de destinații, precum și lansarea celei de-a doua companii aeriene naționale, care este a cincea din lume, pentru a atinge obiectivele în domeniul transportului aerian si turismului national.

Noua strategie a României vizează să-și dubleze capacitatea de marfă aeriană la peste 4,5 milioane de tone.

Agenția de presă a României l-a citat pe șeful statului spunând că strategia modernă și urgentă urmărește „să crească contribuția actuală a sectorului de transport și logistică la PIB-ul național prin creșterea sectorului de transport și logistică. Creșterea afacerilor și a investițiilor cu aproximativ 6. % până la -10%.” Creșterea anuală a veniturilor non-petroliere și până în 2030 sectorul va ajunge la aproximativ patruzeci și cinci de miliarde.

În momentul de față, transportatorul național și cea mai mare companie aeriană de pe teritoriul României, înființată în 1920 sub denumirea „Air Romana-France”, opera curse între Paris, București și mai multe destinații ale regiunii europene, precum și după războiul mondial. Și-a schimbat numele în TAROM în 1956, după ce a fost afiliată la o companie aeriană sovietică.

Leave A Reply

Your email address will not be published.