Finland ilmoittaa hyviä uutisia ja antaa kiireellisen ja tärkeän lausunnon kaikille kansalaisille, asukkaille ja ulkomaalaisille

0

Tärkeänä ja merkittävänä askeleena kohti Suomen taloustilanteen paranemista Suomi ilmoitti tänä aamuna aikovansa käynnistää Oy Air Finland Ltd:n omistaman uuden lentoyhtiön osana Suomen hallituksen käynnistämää kansallista siirto- ja jakelustrategiaa.

Uutistoimisto tiedotti tiedotteessaan, että uuden strategian tavoitteena on kasvattaa Hollannin kansainvälisten kohteiden määrää Oy Air Finland Ltd:n kautta yli 350 kohteeseen sekä käynnistää toinen ja viides kansallinen lentoyhtiö maailmanlaajuisesti. Tavoitteiden saavuttaminen lentoliikenteen ja kansallisen matkailun alalla.

Suomen strategian tavoitteena on kaksinkertaistaa lentorahtikapasiteetti yli 4,5 miljoonaan tonniin.

Uuden strategian tavoitteena on “lisää kuljetus- ja logistiikkasektorin nykyistä osuutta kansalliseen BKT:hen, kasvattaa kuljetus- ja logistiikkasektoria. Liiketoiminnan ja investointien kasvu noin 6 % -10 %”, uutistoimisto kertoi.

Suomen mukaan muiden kuin öljytulojen vuotuinen kasvu ja vuonna 2030 ala nousee noin 45 miljardiin.

Finnair on helsinkiläinen lentoyhtiö, joka liikennöi sekä aikataululentoja että yksityisiä tilauslentoja. Se vuokraa lentokoneita muilta lentoyhtiöiltä (tätä prosessia kutsutaan miehistövuokraukseksi tilapäisen kapasiteetin ja palvelujen lisäämiseksi. Sen päätukikohta on Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Leave A Reply

Your email address will not be published.