Noul mutant Corona trage un semnal de alarmă… un avertisment urgent de la Ministerul Sănătății

0

Virusul Flirt provoacă anxietate și criză la nivel mondial, deoarece a devenit vorbirea tuturor, așa că întrebarea care ocupă mintea multora rămâne: când se va încheia acest dezastru și va fi lansat un vaccin care să-l elimine? referitor la data lansării unui vaccin pentru atacarea acestui virus.

virusul flirtului

Subvariantele FLiRT sunt clasificate ca fiind una dintre variantele directe ale virusului JN.1, care este subvarianta anterioară care a dominat infecțiile în lume de la sfârșitul anului trecut. Subvariantele FLiRT sunt, de asemenea, clasificate ca fiind mai contagioase decât JN.1 , vezi Conține, de asemenea, un număr mic de mutații în proteina spike care ajută virusul să scape mai bine de sistemul nostru imunitar, potrivit revistei americane Newsweek.

Noua clasă de subvariante de coronavirus, numită FLiRT, s-a răspândit rapid în Statele Unite, cu o tulpină, numită KP.2, devenind tulpina dominantă a coronavirusului în America începând cu 11 mai, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA.

Avantajele flirtului mutant

Noul mutant este caracterizat de mutații ale proteinelor spike, care sunt proeminențe pe suprafața virusului care îi permit să pătrundă în celulele noastre. Aceste proteine ​​sunt folosite pentru a proteja cât mai mult posibil sistemul imunitar de infecția cu acest nou mutant .

Când va fi lansat un vaccin împotriva acestui virus de flirt?

Întreaga lume așteaptă lansarea unui nou vaccin pentru a ataca și ucide virusul flirtului Un epidemiolog și profesor de biostatistică la Universitatea din Australia de Sud a indicat revistei Newsweek posibilitatea lansării unui nou vaccin care va fi disponibil în jurul lunii septembrie. pe JN.1 sau una dintre subvariantele FLiRT, care va oferi o protecție mult mai bună.

Motivul din spatele introducerii acestui nou vaccin este că vaccinurile disponibile în prezent nu sunt complet identice, dar sunt încă potențial eficiente în furnizarea unui nivel ridicat de protecție și prevenire întregii lumi.

Simptomele virusului flirtuluiTuse.

  • dificultăți de respirație.
  • febră.
  • Durere de cap.
  • diaree.
  • Greaţă.
  • Pierderea simțului mirosului și a gustului.
  • Dureri musculare.
  • Oboseală extremă.

Aceste simptome par similare cu tulpinile anterioare, dar pot fi mai severe, așa că trebuie acordată atenție, în special bătrânilor sau celor care suferă de probleme cronice de sănătate, să ia dozele de rapel împotriva Covid-19 și să înceapă să poarte mască în timp ce sunt purtati. transport public sau… Cumpărături și adunări.

Leave A Reply

Your email address will not be published.